Komovi za Sretenje
3 posters
Komovi za Sretenje
Da li bi isao neko na Komove za Sretenje, petak je neradni dan.
Ideja mi je da nas se skupi 7 i da rentamo kombi, da krenemo u cetvrtak oko 5-6 popodne, popnemo neki od 500m i vratimo se nazad u nedelju.
pozdrav Pera
Ideja mi je da nas se skupi 7 i da rentamo kombi, da krenemo u cetvrtak oko 5-6 popodne, popnemo neki od 500m i vratimo se nazad u nedelju.
pozdrav Pera
Damir,
Iva
Pera
Boris
pozdrav
pera
Damir,
Iva
Pera
Boris
pozdrav
pera

Aca- Broj poruka : 34
Datum upisa : 30.09.2012
Re: Komovi za Sretenje
e tako 
Izgleda da cemo da krenemo u petak raaaano ujutru da bi stigli u neko normalno doba do Stavne i onda pesaka (po mraku, Aco uzdamo se u tvoju lampu
do Zeleznicarevog katuna (sifra vila promaja)
U subotu penjemo nesto od smerova sto nam sneg bude dozvolio
u nedelju krecemo nazad.
Orjentaciona cena za prevoz (ako nas bude
je oko 50e
Posto spavamo u katunu u kom je realno hladnije nego napolju ko nece baaas da cvokoce nek ponese toplu vrecu
Dilema je da li da idemo na skijama ili ne jer do katuna ce nam trebati na dalje ce da nam smetaju, koga ne mrzi da vuce najbolje je da krene na skijama a ponese cipele za penjanje

Izgleda da cemo da krenemo u petak raaaano ujutru da bi stigli u neko normalno doba do Stavne i onda pesaka (po mraku, Aco uzdamo se u tvoju lampu

U subotu penjemo nesto od smerova sto nam sneg bude dozvolio
u nedelju krecemo nazad.
Orjentaciona cena za prevoz (ako nas bude

Posto spavamo u katunu u kom je realno hladnije nego napolju ko nece baaas da cvokoce nek ponese toplu vrecu

Dilema je da li da idemo na skijama ili ne jer do katuna ce nam trebati na dalje ce da nam smetaju, koga ne mrzi da vuce najbolje je da krene na skijama a ponese cipele za penjanje
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|