Gume za penjacice
3 posters
Gume za penjacice
Neka mi neko preporuci pouzdanog obucara kome mogu da ostavim penjacice da mi zalepi nove gume. Cuo sam za nekog obucara na Banovom Brdu (mislim da je u Pozeskoj) da je dobar i da je menjao vec nekima gume na penjacicama. 'Ajde ako je neko menjao gume i ako je zadovoljan kako je to uradjeno neka javi adresu obucara.
Hvala, Igor.
P.S. Osim sto je bitno da kvalitetno uradi posao, bitno mi je i da ga zavrsi za neko konacno vreme, pa imajte i to u vidu ako mi preporucujete nekog:).
Hvala, Igor.
P.S. Osim sto je bitno da kvalitetno uradi posao, bitno mi je i da ga zavrsi za neko konacno vreme, pa imajte i to u vidu ako mi preporucujete nekog:).
igor.skender- Broj poruka : 4
Datum upisa : 19.02.2008
Re: Gume za penjacice
Hm, ako imas tracnu bruslicu, slajfericu ili kako je vec ko zove (masina koja sluzi za smirglanje drveta a to radi trakom od smirgle zalepljenom u krug, kao slinga koja se vrti), mesto sa strujom koje moze da se isprlja struganom gumom i voljan si da to radis sam, ja cu da ti pokazem kako i jos bi mogli sve to da slikamo i postavimo na forum kao fotostrip 

Moje penjacice ce biti gotove posle subote, kod tog obucara u Pozeskoj (tzv. Cora). Prenecu utiske kako izgledaju, a ono sto za sad mogu da ti kazem je da zamena guma kosta 500 din, i da se majstor nalazi u Pozeskoj, soliter kod pumpe (onaj u cijem prizemlju se nalazi valjda prodavnica Planika), a ulaz je sa leve bocne strane. Hehee, valjda
...
Pozzz

Pozzz
Konacno...
videh svoje penjacice sa novim gumama i pristojno izgledaju, a videcemo kako ce da se pokazu
.
Preporucujem Coru, za sad
!

Preporucujem Coru, za sad

» La Sportiva penjacice U Bgd ?
» Kupujem penjacice
» Kupujem penjacice
» penjacice u Subotici
» Prodajem penjacice
» Kupujem penjacice
» Kupujem penjacice
» penjacice u Subotici