Терминологија у водичу "Пењање у Србији"
3 posters
Терминологија у водичу "Пењање у Србији"
- БЈ: Sta znaci Skok? Da pomognem, ja trenutno to kapiram, kao neki logicki zavrsetak jednog segmenta, i onda pocetak sledeceg. Tipa mali kao izlazak, pa setnjica do sledeceg.
- Синиша Вујић: За мене је Скок као велики степеник, плато на који изађеш па са њега настављаш даље са пењањем или обрнуто у силаску.
Re: Терминологија у водичу "Пењање у Србији"
Zdravo Bojane,
gdje mogu da nadjem tj. da porucim ili kupim vodic "Penjanje u Srbiji" ako se nalazim van zemlje? Postoje mogucnosti preko neta?
pozdrav
Tomo
gdje mogu da nadjem tj. da porucim ili kupim vodic "Penjanje u Srbiji" ako se nalazim van zemlje? Postoje mogucnosti preko neta?
pozdrav
Tomo
bugiša- Broj poruka : 2
Datum upisa : 28.09.2017
Zdravo Tomo,
Prosledio sam tvoju poruku Sinisi Vujicu, autoru vodica "Penjanje u Srbiji" koji zivi trenutno van zemlje, a i Dusanu Brankovicu koji zna oko dobijanja vodica u zemlji, pa se mozda jave.
Ono sto ja predlazem je da ako ga vec kupujes za sebe da ga uzmes kada planiras da dodjes na penjanje, ili ako ga uzimas za nekoga drugoga ko je iz Srbije, da vidis sa njima samo oko isporuke za Srbiju.
Prosledio sam tvoju poruku Sinisi Vujicu, autoru vodica "Penjanje u Srbiji" koji zivi trenutno van zemlje, a i Dusanu Brankovicu koji zna oko dobijanja vodica u zemlji, pa se mozda jave.
Ono sto ja predlazem je da ako ga vec kupujes za sebe da ga uzmes kada planiras da dodjes na penjanje, ili ako ga uzimas za nekoga drugoga ko je iz Srbije, da vidis sa njima samo oko isporuke za Srbiju.
Поздрав Томо,
хвала на интересовању за водич. Јавите нам се на адресу penjanjeusrbiji(at)gmail.com да се договоримо око начина набавке водича.
Поздрав,
Синиша
п.с. Хвала Боки
хвала на интересовању за водич. Јавите нам се на адресу penjanjeusrbiji(at)gmail.com да се договоримо око начина набавке водича.
Поздрав,
Синиша
п.с. Хвала Боки
sishke- Broj poruka : 6
Datum upisa : 19.02.2008
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu